Хелена Парк

Хелена Парк

Ултра Олл Инклузив

Когато природата и човекът са в пълен баланс. Живописна атмосфера на уютни стаи с изглед към прекрасни многоцветни градини и парк.

Още за Хелена Парк
Хелена Сендс

Хелена Сендс

Полупансион

красив слънчев залез, мек пясък между пръстите на краката и смехът на вашите деца. Възползвайте се от вдъхновяващата гледка към морето, безкомпромисно качество на обслужване, открит басейн и изискана кухня 

Още за Хелена Сендс
Вип вили и апартаменти

Вип вили и апартаменти

Полупансион

Отдайте се на лежерно настроение и специална почивка в луксозно оборудваните ВИП вили и апартаменти на Helena Resort.

Още за вили и апартаменти

Как да стигнете до нас

Първият петзвезден хотелски комплекс в Слънчев бряг – Helena Resort е само на 30 км (30 минути) от Бургаското летище и на 110 километра от Варненското летище.

покажи ми пътя

За Слънчев бряг

Слънчев бряг е най-големият и най-известният курорт в България. Дестинацията, носител на награда Син флаг, е разположен в живописен и екологично чист залив на българското Черноморие. 

Намира се в непосредствена близост до град Несебър, яхтеното пристанище в курорта Свети Влас, не далеч от него се намират и международното летище в Бургас (40км) и във Варна (100км). Плажната ивица на Слънев бряг е една от най-широките. Стотици барове и ресторанти, многобройни възможности за забавление, магазини и развитата инфраструктура на курорта привличат хиляди туристи от цял свят. Туристичесткият сезон започва от май  и продължава до октомври. 

Още за Слънчев бряг

Хелена Ризорт е част от семейството на УНИЦЕФ

чрез програмата Компания БЛАГОДЕТЕЛ

banner unicef