Сватбени тържества

Изпратете запитване

Вашата мечтана лятна сватба на метри от морските вълни...

Сватбата в Хелена Резорт е мечта за много двойки. Слънчевото небе и привлекателения плаж заобикалят хотела, което го прави мечтаното място за най- важния ден в живота ви. Красивото ни местоположение създава великолепна обстановка за сватби.

Хотел Хелена Резорт има богат опит в провеждането на сватби. Предлагаме ви пълно съдействие в организацията на сватбената церемония и вечерното празненство.
Доверете ни се и сбъднете вашата мечтана сватба в Хелена Резорт!

Настаняване

Вашият специален ден ще се проведе в градината на хотела с изглед към морето или на закрито в нашия сватбен салон, който предлага елегантна обстановка и изискано меню за своите гости. Стилно обзаведеният младоженски апартамент се намира на шестия етаж и разкрива невероятна гледка към морето.

Ритуал

Провежда се под Ротондата. Хотелът предоставя помощни маси (за DJ, ритуална маса) и столове за провеждане на ритуал. Тяхната подредба се съгласува между представител от хотела и младоженците или сватбена агенция. След ритуала е възможно пускане на дъжд от ротондата, в час указан от младоженците и сватбена агенция.

Ресторант „Сватбен Салон“ Хелена Сандс

Ресторантът разполага със 145 седящи места.
Ресторантът се предоставя за 5 астрономически часа от началният час на влизане на гостите. Финален час за приключване на сватбеното тържество 00.00 ч.